Zásady ochrany osobních údajů aplikací Asymbo s.r.o.

Společnost Asymbo s.r.o. vyvíjí mobilní aplikace pro e-shopy určené k nakupování zboží a služeb. Tyto Zásady ochrany osobních údajů vysvětlují, jaká data a proč shromažďujeme, jak s nimi pracujeme a jak je uchováváme.

Prohlašujeme, že veškeré osobní údaje považujeme za přísně důvěrné a nakládáme s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., Zákon o ochraně osobních údajů.

V Zásadách ochrany osobních údajů vysvětlujeme:

  • Jaké údaje o vás shromažďujeme a z jakého důvodu.
  • Jak s těmito informacemi nakládáme.

S jakými údaji pracujeme a proč?

Informace shromažďujeme proto, abychom vám mohli poskytnout lepší služby, především tedy zjednodušit nákup.

Osobní údaje

Když chcete v naší aplikaci nakoupit a doručit zboží, shromažďujeme vaše osobní identifikační údaje jako jsou jméno, příjmení, telefon, e-mail, doručovací a fakturační adresa, způsob doručení a platby. Vyplněné osobní údaje si aplikace pamatuje a při dalších nákupech vám je předvyplní a tak zjednoduší a urychlí průchod nákupním košíkem.

Informace o poloze

Nákupní proces vám urychlí, když s námi budete sdílet polohu vašeho zařízení. Nebudete muset vyplňovat dodací adresu, aplikace pozná, kde se v době nákupu nacházíte a tu použije jako dodací adresu. Pokud se rozhodnete vyzvednou objednávku na jedné z poboček e-shopu nebo odběrných míst, aplikace vám nabídne tu nejbližší.

Díky informacím o poloze vás aplikace dokáže informovat o výhodných nabídkách poboček e-shopu, když budete mít zrovna cestu kolem. Nepřijdete tak o žádné akce ani slevy.

Nikde a za žádných okolností neukládáme historii polohy vašeho zařízení.

Přístup k fotoaparátu

Nákup si můžete usnadnit také tím, že dáte aplikaci přístup k fotoaparátu. Umožní vám vyfotit a sdílet produkty a nechat si tak například jednoduše poradit s výběrem nebo se pochlubit bombastickou novinkou na sociálních sítích.

Můžete si také nascenovat čárový kód jakéhokoliv zboží na prodejně, internetu nebo tisku a jednoduše ho potom najít v aplikaci mezi ostatními.

Analytické údaje

Když používáte naši aplikaci, automaticky shromažďujeme a ukládáme některé informace neosobního charakteru a ukládáme je v analytickém nástroji Google Analytics. Může jít například o vaše chování v aplikaci, o historii nákupů, o typ zařízení a operačního systému, ve kterém aplikaci spouštíte, demografické a geografické údaje, apod.

Všechna tato data jsou anonymní a nelze podle nich vysledovat žádného jednotlivce.

Jak se shromážděnými informacemi nakládáme?

Informace, které shromažďujeme používáme především k tomu, abychom vám usnadnili nákupní proces v aplikaci. Dále je využíváme ke zlepšování a vyvíjení nových funkcí.

Uznáváme a neseme zodpovědnost za ochranu všech údajů, které nám poskytnete, před ztrátou, zneužitím nebo neoprávněným přístupem. Využíváme nejmodernější technologie zabezpečení, šifrujeme některé typy dat a můžeme zaručit, že se k vaším údajům nikdo nepovolaný nedostane.

Vaše osobní informace nikde neukládáme a nesdílíme je s třetími stranami. S výjimkou administrátora e-shopu zodpovědného za vyřízení vašeho nákupu.

Vaše neosobní údaje (viz Analytické údaje) sdílíme se společností Google, která se řídí svými vlastními Zásadami ochrany osobních údajů.

Používáme služby třetích stran?

Využíváme několik služeb třetích stran, které mohou sbírat informace použité k identifikaci uživatele. Odkaz na zásady ochrany osobních údajů třetích stran poskytovatele služeb, které aplikace používá:

Změny Zásad ochrany osobních údajů

Mobilní aplikace společnosti Asymbo se neustále vyvíjejí a možnosti, které poskytují svým uživatelům, se mohou během času měnit. Vyhrazujeme si proto právo tyto Zásady ochrany osobních údajů kdykoliv měnit. Datum poslední aktualizace Zásad vždy uvedeme v tomto dokumentu. Dojde-li k výrazným změnám, všechny takové změny zdůrazníme a pokud to bude možné, budeme vás o nich přímo informovat.

Jak se s námi můžete spojit?

Máte-li k těmto Zásadám ochrany osobních údajů jakékoliv otázky, kontaktujte nás na adrese [email protected]

Zásady ochrany osobních údajů nabývají platnosti 2.5.2019.

Menu